0723 763 733 Str. Sfântul Calinic Nr. 3, Loc. Râmnicu Vâlcea Luni - Vineri: 15:30 - 19:30
Aiming High Language Center este locul unde ne propunem nu doar să îi învăţăm pe copii limba Engleză, ci prin intermediul ei să îi determinăm să fie curioşi. Îi îndemnăm pe copii să îndrăznească, să îşi descopere şi să îşi depăşească limitele, să interacţioneze, să se joace, să râdă. În acest fel, copiii vor învăta limba Engleză natural, prin întrebari, prin provocări şi prin jocuri.

“Cel mai bun dar pe care il poți face copilului tău este să investești în el”

Aiming High Language Center este mai mult decât Engleză! Este o comunitate frumoasă, un mediu cald, unde se leagă prietenii, unde ne simțim în largul nostru și nu ne este teamă să ne exprimăm, unde copiii vin cu bucurie și sunt fericiți!

Centrul de limbi străine AIMING HIGH Language Center s-a înființat în Mai 2015 din pasiune pentru studiul limbilor străine.

Centrul nostru organizează cursuri de limbi străine pentru copii, pe diferite niveluri, pe tot parcursul anului şcolar, în grupe restrânse (în general de maxim 10 cursanţi).

Noi, profesorii de la școala AIMING HIGH știm că doriți să învățați o limbă straină pentru a o putea folosi in conversație.

Scopul nostru este să deveniți participant activ la procesul de învățare, credem într-un sistem în care profesorul este un îndrumător. Va invităm să descoperiți o altă perspectivă, cea în care elevul este pe primul plan.

Cine suntem noi?

Suntem o echipă de oameni pasionați și entuziasmați, highly qualified, și cu o bogată experiență in domeniul predării .

Aiming High Language Center este un concept nou,modern unde imbinăm cele mai moderne metode in materie de teaching, Examene Cambridge, Nature Programs and Classes si Tabere Premium de limba Engleză cu profesori nativi.

Echipa Aiming High

MIHAELA

Prof. ENGLEZA

ROXANA

Prof. ENGLEZA

SIMONA

Prof. ENGLEZA

ADELINA

Prof. GERMANA Și FRANCEZĂ

LOREDANA

Prof. ENGLEZĂ ȘI SPANIOLĂ

ALEXANDRA

Prof. ENGLEZĂ

MAGDA

Prof. ENGLEZĂ

MELANIA

Prof. ENGLEZĂ

Pentru informații suplimentare, Echipa Aiming High vă stă la dispoziție .Ne puteti contacta la nr. de telefon afișat mai jos sau ne puteți trimite un mesaj completând formularul următor :

TELEFON
0723 763 733
ADRESA
Str. Sfântul Calinic Nr. 3, Loc. Râmnicu Vâlcea
PROGRAM
Luni - Vineri: 15:30 - 19:30